top of page

LAST MINUTE:

Uz ovaj skraćeni program priprema iz prostorne percepcije saznaj sve ''tips&trics''-eve za uspješnije rješavanje zadataka

Ovaj tečaj će ti pomoći da nadiđeš osjećaj nesigurnosti i stekneš samopouzdanje pri rješavanju zadataka iz testova prostorne percepcije na prijemnom ispitu i da postigneš veći broj bodova.

Želiš li postići više bodova na percepciji?

Već si se pripremio/la iz crtanja za prijemni ispit?

Riješio/la si nekoliko zadataka prostorne percepcije, ali imaš još nesigurnosti?

Puno je maturanstkih obaveza, a želiš moći izdvojiti vrijeme i za kvalitetne pripreme?

Proces pripremanja za upis fakulteta zahtijeva želju za usvajanjem novih znanja i radnu disciplinu, međutim postupak sam ne mora biti kompliciran. Pogledaj što te očekuje i stupi korak bliže svome cilju.

pexels-karolina-grabowska-4219108.jpg

Na prvom mjestu...

Steći ćeš sigurnost u svoje sposobnosti i poboljšati izglede uspjeha na prijemnom ispitu, a pritom ćeš sva nova znanja usvajati korak-po-korak.

Uspjesi polaznika programa...

“Naučila sam razne metode rješavanja zadataka i otkrila razne pristupe zadacima kojih se ne bih sama sjetila. Također, puno me manje strah ovog dijela prijemnog nego prije."

- Lucija

"Uz pomoć sjajne metode podučavanja, ali i vlastitog truda, uspjela sam svladati gotovo sve iako mi perceptivni zadatci ne leže prirodno."

- Dora

"Puno sam saznala i stekla neki novi pogled na stvari i sve mi je lakše shvatiti sada te su mi pomogle su riješavanju zadataka gdje sam dobila visoke bodove."

- Karla

Što očekivati u okviru tečaja priprema za ispit iz percepcije prostora:

5 nastavnih cjelina

Prolaziti ćemo pet osnovnih tematskih cjelina čije je poznavanje bitno za uspješno rješavanje ispita percepcije.

Dopunski materijali

Osim tečaja i snimljenih video materijala, stavljeni su ti na raspolaganje i dopunski materijali u obliku skripti ili priručnika.

Početak tečaja

Počinjemo 9. svibnja 2024. sa Zoom terminom dobrodošlice. Na tom ćete terminu dobiti upute i poveznicu za pristup svim materijalima tečaja.

5+1 snimljenih termina

Dobivaš pristup snimkama rješavanja prijemnih ispita prostorne percepcije 2018., 2019., 2020., 2021. i 2022. godine. Uključuje bonus sat opće kulture.

Simulacija prijemnog ispita

Nakon prolaska svog gradiva tečaja prijemni ispit iz prethodne, 2023. godine rješavaš samostalno. Tvoja će rješenja biti pregledana i bodovana.

Konzultacije jedan-na-jedan

Završetkom tečaja biraš jedan od ponuđenih termina za online konzultacije putem Zooma. U okviru ovih individualnih konzultacija prolazimo sva tvoja pitanja!

tjedni raspored (1).png

O meni

Zovem se Leila Nanuk i po struci sam arhitektica.

Program priprema za prijemni ispit na Arhitektonskom fakultetu usavršavala sam kroz proteklih 6 godina, tokom kojih sam za studij pripremila preko 200 učenika.

Kontinuirano sam razvijala nastavne materijale i metodologiju podučavanja, što je uključivalo specijalizirane edukacije s područja obrazovanja i rezultiralo rastućim brojevima upisa mojih polaznika na željene studije.

Percepcija prostora je proces i sposobnost prepoznavanja, tumačenja i razumijevanja podataka o prostoru, koja uključuje razne osjetilne sposobnosti, kao što su utvrđivanje orijentacije i pozicije u prostoru, udaljenosti, geometrijske i oblikovne poveznice između likova i oblika, te osjećaj za dubinu i visinu.

 

To je vještina koja se vježba i jaća kroz rješavanje prostornih problema i zadataka, a ključna je za sve buduće arhitekte, ne samo kroz studij, već i u struci.

 

Priduži nam se i ti i usavrši svoju sposobnost percepcije prostora!

artlogo-co c.png
Leila Nanuk
bottom of page