top of page

BODOVI NA DLANU:

Rješavaj zadatke svih dijelova prijemnog ispita na Arhitektonskom fakuletu sa samopouzdanjem

Ovaj tečaj će ti pomoći da nadiđeš osjećaj nesigurnosti i stekneš samopouzdanje pri rješavanju zadataka iz testova prostorne percepcije na prijemnom ispitu. 

Želiš upisati studij arhitekture?

Već pohađaš sate crtanja za prijemni ispit?

Brine te konkurencija i želiš se pripremiti najbolje što možeš?

Puno je školskih obaveza, a želiš moći izdvojiti vrijeme i za kvalitetne pripreme?

Proces pripremanja za upis fakulteta zahtijeva želju za usvajanjem novih znanja i radnu disciplinu, međutim postupak sam ne mora biti kompliciran. Pogledaj što te očekuje i stupi korak bliže svome cilju.

01.

Savladaj osnovna znanja potrebna za uspješno rješavanje zadataka

02.

Upoznaj se s tipovima zadataka prostorne percepcije

03.

Usvoji stručni vokabular nužan za razumijevanje zadataka

04.

Zadatke rješavaj samouvjerno i sa sigurnošću

05.

Postavi pitanja u terminu konzultacija

pexels-karolina-grabowska-4219108.jpg

Na prvom mjestu...

Steći ćeš sigurnost u svoje sposobnosti i poboljšati izglede uspjeha na prijemnom ispitu, a pritom ćeš sva nova znanja usvajati korak-po-korak.

Uspjesi polaznika programa...

“Naučila sam razne metode rješavanja zadataka i otkrila razne pristupe zadacima kojih se ne bih sama sjetila. Također, puno me manje strah ovog dijela prijemnog nego prije."

- Lucija

"Uz pomoć sjajne metode podučavanja, ali i vlastitog truda, uspjela sam svladati gotovo sve iako mi perceptivni zadatci ne leže prirodno."

- Dora

"Puno sam saznala i stekla neki novi pogled na stvari i sve mi je lakše shvatiti sada te su mi pomogle su riješavanju zadataka gdje sam dobila visoke bodove."

- Karla

Što očekivati u okviru tečaja priprema za ispit iz percepcije prostora:

5 nastavnih cjelina

Prolaziti ćemo sedam osnovnih tematskih cjelina čije je poznavanje bitno za uspješno rješavanje ispita percepcije.

Dopunski materijali

Osim tečaja i snimljenih video materijala, stavljeni su ti na raspolaganje i dopunski materijali u obliku skripti ili priručnika.

Početak tečaja

Počinjemo u veljači 2025. sa Zoom terminom dobrodošlice. Na tom terminu dobivate upute za pristup svim materijalima tečaja.

10 snimljenih termina

Dobivaš pristup snimkama rješavanja prijemnih ispita prostorne percepcije posljednjih 10 godina. Uključuje bonus sat opće kulture.

Podučavanje korak-po-korak

Sav sadržaj tečaja prolazimo korak-po-korak, ako slučajno zaostaneš, ne brini - snimljeni materijali će ti biti dostupni i kasnije.

Trajanje programa

Predviđeno trajanje tečaja je do 12 tjedana, ako se on prolazi prema predloženom rasporedu. Naravno, ti ga možeš prolaziti vlasitim tempom.

Virtual Team Meeting

Ako  ćeš imati pitanja...

Tečaj je snimljen unaprijed i prolaziš kroz njega vlastitim tempom ili po predloženom rasporedu kojeg ćeš dobiti prije početka tečaja.

 

Međutim, ako ćeš imati ikakvih pitanja u vezi gradiva, biti ću dostupna u terminu konzultacija, svaku srijedu u 20h, preko Zoom-a,

10 tjedana za redom.

 

Slobodno mi se pridruži i postavi pitanje!

O meni

Zovem se Leila Nanuk i po struci sam arhitektica.

Program priprema za prijemni ispit na Arhitektonskom fakultetu usavršavala sam kroz proteklih 6 godina, tokom kojih sam za studij pripremila preko 200 učenika.

Kontinuirano sam razvijala nastavne materijale i metodologiju podučavanja, što je uključivalo specijalizirane edukacije s područja obrazovanja i rezultiralo rastućim brojevima upisa mojih polaznika na željene studije.

Percepcija prostora je proces i sposobnost prepoznavanja, tumačenja i razumijevanja podataka o prostoru, koja uključuje razne osjetilne sposobnosti, kao što su utvrđivanje orijentacije i pozicije u prostoru, udaljenosti, geometrijske i oblikovne poveznice između likova i oblika, te osjećaj za dubinu i visinu.

 

To je vještina koja se vježba i jaća kroz rješavanje prostornih problema i zadataka, a ključna je za sve buduće arhitekte, ne samo kroz studij, već i u struci.

 

Priduži nam se i ti i usavrši svoju sposobnost percepcije prostora!

artlogo-co c.png
Leila Nanuk
bottom of page